Golden Best Practice 2018

Heb jij of heeft jouw bedrijf de beste oplossing op het gebied van veiligheid?

In ons dagelijks werk komen onveilige situaties voor die al bijna niet meer opvallen, omdat we het al jaren zo doen. Tegelijkertijd weten we dat ieder bedrijf oplossingen bedenkt om onveilige situaties te vermijden. Binnen CASOS willen we juist die oplossingen zoveel mogelijk delen met collegabedrijven om samen de veiligheid te verbeteren.

Met deze competitie stimuleert CASOS het delen op het gebied van veiligheid. Een best practice is een techniek, werkmethode, proces of activiteit die effectiever is dan de gebruikelijke manier van werken. We zijn op zoek naar geniale, eenvoudige of innovatieve oplossingen die de veiligheid verbeteren.

Doe mee en win!

Heb jij of heeft jouw bedrijf dit jaar een slimme, eenvoudige of doeltreffende oplossing gevonden om een onveilige situatie te veranderen in een veilige situatie? Vul het formulier en stuur deze op naar casos@shell.com en maak kans op een van de volgende drie prijzen!

  • Win een bedrag van € 5000 voor jouw bedrijf dat besteed kan worden aan een initiatief om de veiligheid te verbeteren.
  • Win een viskraam op een NAM locatie en trakteer al jouw collega’s op een lekkerbekje!
  • Win een Nintendo Switch voor jezelf en/of voor jouw gezin: dat is lekker thuiskomen!

Spelregels

  • Deelname staat open voor alle CASOS leden.
  • Inzending geschiedt door een e-mail te sturen naar casos@shell.com onder vermelding van Golden Best Practice 2018 samen met het volledig ingevulde formulier. Dit formulier kunt u hier downloaden. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
  • Inzenden kan tot uiterlijk 31 december 2018.
  • Uit alle inzendingen worden drie winnaars gekozen.
  • De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het ‘CASOS Leadership Dinner’ in februari 2019.
  • De beoordeling van de jury is bindend, maar er mag en kan volop over gecommuniceerd worden. Op basis van deze criteria beoordeelt de jury de inzendingen.
2018-10-02T10:56:17+01:00

Neem even een momentje...

En lees onze privacy verklaring die van toepassing is op deze website. Klik op 'AVG Instellingen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Privacy Verklaring