CASOS Scheurkalender 2019

Stuur jouw safetymomentjes in!

Er is vaak wel een momentje dat je denkt: Oeps, dat ging maar net goed! Om die momentjes vóór te zijn, gaat CASOS na het succes van 2017 opnieuw een kalender voor 2019 samenstellen met een jaar vol safetymomentjes. Die zetten je elke dag weer even aan het denken en houden je scherp.

Om de kalender te vullen hebben we de hulp van alle leden nodig! We zijn op zoek naar safetymomentjes voor de werkvloer, voor onderweg en voor thuis. Stuur zoveel mogelijk safetymomentjes met naam van jouw bedrijf op naar CASOS@shell.com voor 1 juni 2018!

 

2018-02-01T11:11:37+01:00

Neem even een momentje...

En lees onze privacy verklaring die van toepassing is op deze website. Klik op 'AVG Instellingen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Privacy Verklaring