Winnaar Health Hero Q2 is Jos Hartman

Zo fit als een hoentje is Jos Hartman (NAM),  winnaar van de Health Hero contest kwartaal 2. In ongeveer 8 maanden tijd is Jos van een ‘metabolische leeftijd’ van maar liefst 71 jaar naar 42 jaar gegaan. Dit door bewust gezonder en minder te eten en meer te bewegen.

Jos: “Tijdens een presentatie van de werkgroep Duurzame inzetbaarheid ben ik de confrontatie aangegaan met de daarbij behorende ‘slimme’ weegschaal die aan de hand van je gewicht, BMI, vetpercentage, vet rond de organen, vochtgehalte en spiermassa je metabolische leeftijd bepaalt. Hoewel ik toen nog 56 was, gaf mijn lichaam een leeftijd van 71 aan. Heftig en confronterend!” Dat is het moment voor Jos dat de knop omgaat, er moest wat gebeuren. Jos

Toevallig begon bijna tegelijkertijd het programma Gezonder, Slanker en Fitter van Zilveren kruis in combinatie met Fitland en Shell. Jos: “Oktober 2015 ben ik begonnen met dat programma en het resultaat mag er zijn. Onlangs heb ik op dezelfde weegschaal gestaan en was ik blij verrast dat ik zelfs jonger ben dan mijn echte leeftijd: 42 jaar. Ik ben bijna 20 kilo afgevallen en voel me veel fitter en gezonder.”

In totaal zijn er 6 echt goede inzendingen ontvangen. Het thema gezond en fit leeft echt. Een winnaar kiezen was dan ook weer lastig. De jury heeft Jos verkozen tot winnaar. Zijn verhaal heeft raakvlakken met voeding, beweging en duurzaamheid.

Voor deze prestatie is Jos beloond met een Fitbit. Een multifunctionele en draadloze activiteitstracker die fungeert als stappenteller en calorieënmeter. De overige genomineerden worden beloond met een Health Hero handdoek.

De inschrijving is weer geopend voor kwartaal 3. Aarzel niet, en meld jezelf of je collega via onderstaande link aan: http://casos.nl/knowledgebase/goal-zero-health-held/

2017-04-04T13:48:14+01:00

Neem even een momentje...

En lees onze privacy verklaring die van toepassing is op deze website. Klik op 'AVG Instellingen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Privacy Verklaring