Stuur jouw ‘Safety momentje’ in voor de CASOS scheurkalender 2017

Vele inzendingen voor de “Safety momentjes” zijn al binnengestroomd de afgelopen periode. Zo hebben we al veel pakkende-, mooie-, humoristische- en inspirerende inzendingen kunnen indelen in de 2017 Scheurkalender. We hebben echter nog enige maanden te vullen !!

Elke dag heb je wel een momentje. Het gaat al bijna automatisch: van het vasthouden van de trapleuning en de herinnering dat je toch echt even je bandenspanning moet controleren tot een LMRA op de werkvloer: ‘Het zogenaamde Safety Momentje.’  Om het dagelijks leven net iets veiliger te maken willen we samen met jullie een scheurkalender samenstellen  van 365 Safety momentjes.

Ter inspiratie

Denk aan Safety alerts die je wellicht al binnen eigen organisatie heb gedeeld. Maar denk ook aan bijvoorbeeld de seizoenen, aan de HSE maandthema’s, op de werkvloer zel, vanuit jouw vakgebied etcetera. Hieronder een paar reeds ingezonden Safety momentjes ter inspiratie:

  • Vaak vinden we dat “veilig werken” uit zijn verband getrokken wordt…Aan de andere kant, als je niet veilig werkt, bestaat de kans dat je zelf in het verband komt!
  • Werken volgens onze life Saving Rules doe je iedere dag, dan heb je de basis voor veilig gedrag
  •  Kijk altijd goed in het rond, zodat je struikelen voorkomt
  • Controleer PBM’s goed voordat je met je werk begint, het is niet de bedoeling dat je gebreken vindt!
  •  Als je gedachten niet bij je werk zijn, kan het leiden tot ongeluk en pijn
  • Leg nooit iets op een trap dat je later mee naar boven wilt nemen

Doe mee!
Omschrijf  wat jouw Safety momentje is in de vorm van tekst of een tekening, cartoon, grafiek, foto (z/w).  Dit moet passen in een kader van 10 bij 10 cm. De momentjes kunnen zowel werk– als privé gerelateerd zijn. Heb je meerdere Safety momentjes, we ontvangen ze graag! Vergeet niet de naam van jouw bedrijf hierbij te vermelden.  We verzamelen  al deze Safety momentjes voor op de CASOS scheurkalender 2017.  Stuur jouw Safety momentje(s) nu op naar info@casos.nl.

2017-04-04T13:48:15+01:00

Neem even een momentje...

En lees onze privacy verklaring die van toepassing is op deze website. Klik op 'AVG Instellingen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Privacy Verklaring