Nieuwe website

Met trots presenteren we onze nieuwe website! Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds. Met de gewijzigde vormgeving en structuur vindt u binnen enkele muisklikken informatie over CASOS en oplossingen om de veiligheid te verbeteren.

Met deze nieuwe website hopen we u beter te kunnen informeren over de activiteiten van CASOS en willen we u graag op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes.  Nieuw op de website is de kennisbank. Hier vindt u Best Practices, Lessons Learned, Video’s, informatie over werkgroepen, nieuwsbrieven en meer. Grotendeels vrij toegankelijk, want onbeperkt en belangeloos delen van best practices en kennis op het gebied van veiligheid is een van de kernwaarden van CASOS. De kennisbank is continue in ontwikkeling en wordt nog verder gevuld. Sommige delen van de site zijn beveiligd met een code. Deze code kunt u opvragen via info@casos.nl.

Ideeen en suggesties met betrekking tot de website en de kennisbank zijn zeer welkom. Stuur een e-mail naar info@casos.nl.

 

2016-02-23T09:02:18+01:00

Neem even een momentje...

En lees onze privacy verklaring die van toepassing is op deze website. Klik op 'AVG Instellingen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Privacy Verklaring